Selecteer een pagina

“VERANDEREN VANUIT VERBINDING”

Witkolk

   Symbolisch: Wit staat voor de integraliteit van het werkveld. Een brede aanpak. Het samenvoegen van de primaire kleuren in licht heeft wit licht tot resultaat. De kolk staat voor de bundeling en concentratie van energie. De weg naar het resultaat met een duidelijk doel voor ogen.

 Vanaf januari 2012 ben ik als zelfstandige gestart met Witkolk.

Breed opgeleid Geochemie (Aardwetenschappen) en Bedrijfskunde (drs, ing, bba) en sinds 1996 werkzaam bij verschillende adviesbureaus en overheden.

Goed bekend met verschillende bodemthema’s zoals bodemverontreiniging, bodemsanering, bodembeleid, warmte en koude opslag, gebiedsgericht grondwaterbeheer en ondergrond.

Veel ervaring binnen de overheid. De politieke- en bestuurlijke verhoudingen binnen de overheid ken ik goed en kan goed schakelen tussen beleidsmakers en de uitvoerders hiervan.

Breed opgeleid Geochemie en Bedrijfskunde (drs, ing, bba) en sinds 1996 werkzaam bij verschillende adviesbureaus en overheden

Visie van Witkolk; Verandering is de enige constante. Binnen organisaties en projecten zijn het de mensen die er toe doen. Juist daarom richt Witkolk zich op de mens. De inhoud verbinden we met de mens binnen het proces. Samen kun je goed om gaan met deze constante komen tot een goed resultaat.  Witkolk heeft veel aandacht voor het proces en de mens zonder de aandacht voor de inhoud te verliezen.

 Problemen worden vaak vanuit een gezichtspunt en te inhoudelijk benaderd en opgelost. Witkolk zoekt naar de samenhang en legt verbindingen tussen de inhoud en de mensen die een rol spelen in het proces. In deze zoektocht betrekken we de opdrachtgever en samen vinden we de balans tussen inhoud, proces en mens. 

Projecten doen we samen; opdrachtgever, verschillende partijen en Witkolk. Op deze wijze werken wij aan draagvlak en ontstaat een product dat duurzaam is en implementatie makkelijker maakt.

Uitgangspunten: we doen het samen, we houden het eenvoudig, we zijn betrokken en leveren tastbare resultaten.

Mocht u met mij willen bespreken wat ik voor uw organisatie kan betekenen of gewoon een gesprek ter kennismaking dan maak ik graag een afspraak met u. Als u meer wil weten over mij en mijn carrière dan kunt u hier mijn CV bekijken.

 

Zoals werkgevers mij omschreven

Aernoud is als generalist volledig in zijn kracht. Door zijn flexibiliteit kan hij snel schakelen in een dynamische omgeving. Hij is een verbinder en mensgericht. Levert wat hij belooft. Zijn helicopterview geeft hem de mogelijkheid om problemen integraal te benaderen en bruggen te slaan tussen eilandjes binnen een organisatie. De mens hierin is essentieel. Verbinden en betrokkenheid is het sleutelwoord tot succes. Dit is wat Aernoud doet: verbinden van proces en inhoud met aandacht voor de mens.

Artikelen

Aernoud Witkolk is mede auteur van een artikel in het magazine Bodem over de “warme” overdracht van bodemtaken van de Provincie naar de gemeenten.
U kunt dit artikel hier lezen.

Door Gateway schrijfwerk is een mooi werkportret geschreven over Aernoud Pasop.U kunt dit artikel hier bekijken.
U kunt dit artikel hier lezen.

Curriculum Vitae Aernoud.
U kunt mijn Curriculum Vitae hier lezen.

Contact